Aanbouw

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van een aanbouw, zijn in principe bedrijven die uitbouwen in bestaande bouw. Dit is interessanter sinds 1 maart 2013 geworden door de BTW-verlaging van 21% naar 6% voor verbouwingen en renovatiewerken in bestaande bouw. Deze BTW-verlaging geldt voor een jaar en is dus nog tot 1 maart 2014 geldig. Aanbouw Dongen is de ideale oplossing wanneer je groter wilt wonen in Dongen  maar niet wilt verhuizen. Je moet wel op voorhand weten wat er mogelijk is, of je er een vergunning voor hebt en wat je budget is.

Als je je huis wilt vergroten dan kun je kiezen voor een uitbouw, opbouw of een aanbouw Dongen . Bij een opbouw wordt er een extra verdieping aan je huis toegevoegd. Bij een uitbouw wordt er aan je huis gebouwd. Dit is bij aanbouw ook, maar daar blijven de oorspronkelijke buitenmuren staan.

Aanbouw

Bij een aanbouw heb je het voordeel dat de achtergevel niet wordt doorgebroken. Dit betekent dat de constructie van het huis intact blijft. Aanbouw is ook goedkoper dan uitbouwen. Het nadeel van aanbouwen is dat de ruimte die je erbij creëert niet heel erg groot is. Bij een opbouw kan je veel meer ruimte winnen.

Uitbouw

Als je gaat uitbouwen, dan wordt de achtergevel in zijn geheel gesloopt. Het voordeel echter is dat je met een uitbouw voor een ruimer gevoel zorgt. Voor aanbouw en uitbouw geldt de eerste 2,5 meter vergunning vrij. Het nadeel is echter dat een uitbouw een stuk meer geld kost.

Opbouw

Als je toch liever opbouwt, dan kan dat in de vorm van een dakopbouw of nokverhoging. Het grootste voordeel bij een opbouw is dat je én ontzettend veel ruimte creëert én je hoeft niks op te geven qua tuin. Opbouw is in het algemeen een goede investering, het is relatief goedkoop omdat het huis in waarde stijgt.

Aanbouw Dongen

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf Dongen, dat aanbouw Dongen voor je huis of pand kan verzorgen? Binnenkort vind je hier een overzicht van alle bedrijven in Dongen waarbij je voor een aanbouw Dongen terecht kunt.

© Copyright 2013. Project door:Bedrijfdongen.nl onderdeel van BedrijfNederland.nl